Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Als u de gehele bestelling retourneert krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Als u uw bestelling niet volledig retourneert krijgt u het bedrag van de producten die u geretourneerd heeft gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kapstok-haken.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Het heroepingsrecht is niet geldig op een voor u op maat gemaakte kapstok. 

Ruilen:
Het ruilen van een artikel voor een ander artikel, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen en geeft je nieuwe bestelling door via onze website.
Het bedrag dat u voor de oude artikelen heeft betaald wordt, zodra de artikelen bij ons binnen zijn, zo snel mogelijk aan u retour betaald.