Levertijd:
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten:
De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor kleine haken die als brievenbuspakket verzonden kunnen worden. Dit wordt automatisch berekend na het bestellen. Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-.
€ 6,50 voor bestellingen met grotere haken of kapstokken onder de € 50,-. Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-
€ 13,- voor bestellingen onder de € 50,- naar België.
€ 6,50 voor bestellingen vanaf € 50,- naar België.

Levering verloopt via pakketbezorgen van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen en controleren van uw adresgegevens. En voor het ophalen voor het pakket bij een PostNL-punt. Deze sturen naar 7 dagen het pakket retour naar ons. Het nogmaals verzenden valt voor rekening van koper.